вівторок, 18 травня 2021 15:50

У лавах ЗСУ викрили колишнього бойовика ДНР

У лавах ЗСУ викрили колишнього бойовика ДНР
Правоохоронці виявили та вилучили незареєстрований пістолет травматичної дії. Фото: ssu.gov.ua

Військова контррозвідка СБУ викрила в підрозділі ЗСУ на Донбасі колишнього бойовика ДНР.

2014 року злочинець у складі незаконних збройних формувань так званої ДНР зі зброєю в руках перебував на одному з блокпостів Слов'янська. Він здійснював огляд і перевірку документів громадян і транспортних засобів, повідомили в пресслужбі СБУ.

"Правопорушник залишив бойовиків і, надавши недостовірні дані у військкомат, улаштувався до української армії. Він служив в одній із частин у Донецькій області", - ідеться в повідомленні.

Під час обшуку за місцем проживання ексбойовика правоохоронці виявили й вилучили незареєстрований пістолет травматичної дії, а також проросійську символіку. Злочинцю повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Триває досудове слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали бойовика ЛНР, який влаштувався у сервісний центр МВС

Члена танкового батальйону й бухгалтерку охоронної фірми так званої ДНР затримали українські прикордонники під час спроби потрапити на підконтрольну Україні територію з боку Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «У лавах ЗСУ викрили колишнього бойовика ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі