понеділок, 27 січня 2020 15:28

У Києві бойовик ДНР стріляв у поліцейських

У Києві бойовик ДНР стріляв у поліцейських
Стан пораненого офіцера поліції задовільний. Фото: з відкритих джерел

У Києві правоохоронці затримали командира розвідки підрозділу "Оплот" самопроголошеної ДНР, який у ніч на 25 січня стріляв у поліцейських у Деснянському районі столиці.

Про це передає пресслужба Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

"У ніч на 25 січня в одному із закладів відпочинку міста поза службою, у цивільному одязі, без зброї перебували дільничні офіцери поліції. До них підійшов невідомий і почав провокувати конфлікт, лаючись. Запропонував продовжити з'ясовувати стосунки на вулиці. На відео з камери спостереження видно чоловіка, який зарядив зброю", - йдеться у повідомленні.

Чоловік вистрілив в одного з офіцерів поліції, але сталася осічка, тоді він вистрілив у груди іншому чоловіку.

"Коли дільничний офіцер нахилився над пораненим колегою, стрілець приставив до його голови пістолет і знову натиснув на спусковий гачок. Але й цього разу зброя дала збій. Зловмисник покинув місце події", - передають у прес-службі.

Правоохоронці затримали стрілка за кілька годин потому. Ним виявився 36-річний мешканець Донецької області. Він проходив службу у збройних формуваннях самопроголошеної ДНР та є командиром розвідки підрозділу "Оплот".

За місцем проживання бойовика вилучили його куртку та мобільний телефон.

Пораненого офіцера прооперували, він перебуває під наглядом лікарів. Його стан задовільний.

У Слов'янську засудили до 5 років ув'язнення колишнього бойовика ДНР. СБУ затримала його у серпні 2019-го на Запоріжжі.

Зараз ви читаєте новину «У Києві бойовик ДНР стріляв у поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі