пʼятниця, 05 вересня 2014 19:36

У Донецьку чули звуки залпів і вибухів, коли сили АТО припинили вогонь

У Донецьку чули звуки залпів і вибухів, коли сили АТО припинили вогонь
Фото: novostimira.com.ua

Станом на 18:00 в Донецьку було неспокійно - були чутні звуки залпів і вибухів. Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради.

Крім того, вівся артобстріл в Петровському районі міста. В чергову частину МНС України в Донецькій області надійшли повідомленнями про це і наряди виїхали до місць пошкоджень.

Нагадаємо, всі сили АТО з 18.00 припинили вогонь на сході України. Про це повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко в п'ятницю ввечері, пише "Інтерфакс-Україна".

"З 18.00 всі військові підрозділи українських силових відомств, які беруть участь в антитерористичній операції, припинили вогонь на виконання наказу президента України", - сказав він.

Щодо обміну полонених Лисенко сказав: "Ми готові найближчим часом почати процес обміну заручниками. І враховуючи, що ця технічна процедура має якийсь час для організації процесу, то, швидше за все, це відбуватиметься вже від завтрашнього дня".

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку чули звуки залпів і вибухів, коли сили АТО припинили вогонь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі