неділя, 09 вересня 2018 10:31

У ДНР підлітків звинувачують у роботі на українські спецслужби

У ДНР підлітків звинувачують у роботі на українські спецслужби
Це не перший випадок незаконного затримання і звинувачення дітей на підконтрольних територіях ОРДЛО, каже омбудсмен Лисянський

Бойовики так званої ДНР затримали в Макіївці підлітків. Їх звинувачують у підпалі пам'ятника шахтарям і в роботі на спецслужби України.

Дітям - по 13-14 років, повідомив представник омбудсмена України в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський у Facebook.

"8 вересня під час моніторингу інформаційних ресурсів та соціальних мереж отримали інформацію про затримання в Макіївці групи підлітків. Їх звинуватили в підпалі пам'ятника шахтарям шахти 13-біс. Пізніше факт затримання підтвердили і наші джерела. І в роботі на спецслужби України", - заявив Лисянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-радник Захарченка вивіз з Донбасу велику суму грошей

У серпні в низці районів Донецька, Горлівки і Макіївки співробітники так звані спецслужби ДНР спільно з "військовою комендатурою" і "МВС" провели масштабну операцію з пошуку "українських диверсійно-розвідувальних груп" і "українського підпілля". Затримали понад 100 осіб для "перевірки і з'ясування особи".

Зараз ви читаєте новину «У ДНР підлітків звинувачують у роботі на українські спецслужби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі