середа, 08 березня 2017 16:03

Терористи підходять ближче до Маріуполя

Терористи підходять ближче до Маріуполя
Карта зони АТО. Фото: uacrisis.org

За 7 березня жодний український військовий не постраждав. Епіцентром військових дій стали околиці Маріуполя.

Про це повідомляє Український кризовий медіацентр.

Терористи 57 разів порушили режим тиші на Маріупольському напрямку. Тетористи випустили понад 70 артилерійських снарядів та 160 мін по українських позиціях вздовж лінії фронту Гнутове – Талаківка – Водяне – Широкине.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі спіймали терориста з "Оплоту"

"У Мар'їнському районі режим тиші порушили тричі, у тому числі сили АТО зафіксували два короткотривалих мінометних обстріли. У районі Докучаєвська сили окупанта випустили 10 артилерійських снарядів у Тарамчуці і провели ряд збройних провокацій у Новотроїцькому", - розповідає речник АТО Андрій Лисенко.

На Луганському напрямку 16 разів обстріляли українські позиції. На Донецькому напрямку було 35 обстрілів, з них 18 - з важкого озброєння.

Служба безпеки України задокументувала ще один факт присутності збройних сил Російської Федерації на території України. Про це прес-слуба СБУ повідомляє на своїй сторінці у Facebook. Спецслужбовці вилучили реактивний піхотний вогнемет "Джміль". Вони знайшли його на бойових позиціях українських підрозділів поблизу Зайцевого на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Терористи підходять ближче до Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі