четвер, 30 березня 2017 13:50

Суд визнав агресію Росії в справі переселенців

Суд визнав агресію Росії в справі переселенців
Суд визнав агресію Росію на українські землі. Фото tyzhden.ua

Новоайдарський районний суд Луганської області встановив, що луганчанка Анастасія Ярошенко стала вимушеною переселенкою через збройну агресію Росії проти України.

"Хоч маленька, але перемога. Законних юридичних рішень із визнанням збройної агресії Росії проти України стає все більше. Далі нас чекає ще довгий шлях до встановлення справедливості, відновлення територіальної цілісності України, відшкодування моральних та матеріальних збитків і навіть виплати репарацій. В юридичному плані повинні вести свою війну проти ворога. Під час судового розгляду, який тривав 7 місяців, розповіла про полон у Донецьку, про власні страхи, пов'язані із подіями під час захоплення Луганська та втечі з рідного міста", - розповіла Gazeta.ua Анастасія Ярошенко, яка змушена тепер мешкати в Щасті на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенцям дозволили не звітувати про свою адресу.

У Дніпрі офіційно зареєстровано 40 тис. переселенців з Донбасу. Мер міста впевнений, що вони впливають на місто як позитивно, так і негативно.

Зараз ви читаєте новину «Суд визнав агресію Росії в справі переселенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі