вівторок, 24 листопада 2020 18:08

Стріляв в українських військових - схопили снайпера ЛНР
3

Бойовик вів прицільний вогонь по військовослужбовцям ЗСУ.
Фото: ssu.gov.ua
Операції він проводив у районі міста Золоте.
Його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність України.

У Харкові Служба безпеки України викрила колишнього снайпера ЛНР.

Він був учасником терористичної організації та воював проти сил антитерористичної операції на Луганщині, повідомила пресслужба СБУ.

"2015 року житель Харкова вступив до лав незаконного збройного формування і був призначений "командиром відділення 6 окремого мотострілкового козачого полку ім. Платова". Потім за власним бажанням перевівся до розвідувальної роти, пройшов спеціальну снайперську підготовку й отримав посаду "розвідник-снайпер". З серпня 2015-го до липня 2016 року у складі диверсійних груп він виконував завдання уздовж лінії зіткнення. У складі снайперських пар бойовик вів прицільний вогонь по військовослужбовцям Збройних сил України в районі міста Золоте", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зустрінеться з президентом Литви

Зловмисник повернувся до Харкова після того, як звільнився зі "служби". Чоловік переховувався від правоохоронців.

Йому повідомили про підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України та участь у не передбачених законом збройних формуваннях.

Українське військо повернуло під контроль село Розсадки Бахмутського району Донецької області. Спецпризначенці готувалися до операції місяць.

Зараз ви читаєте новину «Стріляв в українських військових - схопили снайпера ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі