вівторок, 04 травня 2021 09:15

Штаб повідомив про активність ворога на фронті

Штаб повідомив про активність ворога на фронті
4 травня станом на 7:00 зафіксували обстріли з боку окупантів неподалік Ав0діївки. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби бойовики 9 разів порушували режим припинення вогню.

Ворог відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, гранатометів і стрілецької зброї неподалік селищ Водяне і Талаківка. Про це повідомив штаб операції Об'єднаних сил.

"Поблизу селищ Широкине та Лебединське російські окупанти здійснили обстріли з мінометів калібру 82 міліметра. У районі населеного пункту Піски окупанти вели вогонь у бік наших позицій із стрілецької зброї.

Неподалік селища Кримське противник відкривав вогонь із автоматичних станкових гранатометів, а біля населеного пункту Луганське – ще й зі стрілецької зброї. Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає", - зазначили в штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муженко розповів, коли можлива ескалація на кордонах України

У вівторок станом на 7:00 зафіксували одне порушення припинення вогню з боку окупантів неподалік Авдіївки.

2 травня російські окупанти відкривали вогонь із великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки. У понеділок станом на 7 годину ранку поблизу Пісок ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Штаб повідомив про активність ворога на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі