субота, 29 липня 2017 14:57

Спецпризначенці "Святого Миколая" поїхали в АТО
11

«Святий Миколай» поїхав в АТО
Фото: Відділ комунікації поліції Миколаївської області
«Святий Миколай» поїхав в АТО
«Святий Миколай» поїхав в АТО
«Святий Миколай» поїхав в АТО
«Святий Миколай» поїхав в АТО

29 липня батальйон спецпризначенців поліції "Миколаїв" (у народі "Святий Миколай") у рамках ротації відправився в зону АТО. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області.

Це відрядження не перше: вже понад три роки раз на кілька місяців поліцейсих відправляють в АТО для охорони публічного порядку та виконання інших завдань. Зокрема, бійці спецпідрозділу беруть участь в операціях із виявлення зброї та наркотиків, пособників терористів, у пошуку та ліквідації розвідувально-диверсійних груп терористів на території проведення АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські спіймали найманця терористів

Двоє з 30 бійців, які їдуть на зміну своїх товаришів, відправляються на ротацію вперше.

"Є бажання захищати Батьківщину, тому вирішив перевестись у "Святий Миколай", поїхати своїми очима побачити, як там почувають себе люди, як хлопці службу несуть. Все буде добре, заради того ми і служимо, щоб у всіх громадян було спокійне життя", - сказав капітан поліції Ігор Полковник.

"Ви повинні пам'ятати, що ви перші представники української влади, яких при перетині кордону з непідконтрольною територією зустрічають люди, - до дав заступник начальника ГУ Нацполіції в Миколаївській області Олександр Селіверстов. - Тому ви маєте поводити себе з честю і достоїнством, бути відповідальними і уважними. Знаю, що ви готові до несення служби. Та пам'ятайте, що найдорожче для нас - це ваше життя, бережіть його. І нехай кількість разів, коли ви заступаєте на службу, дорівнюється кількості раз, коли ви повернулися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви що, дебіли?!" - російський журналіст звернувся до російських найманців на Донбасі

"Охорона та забезпечення громадського порядку, виявлення диверсійних розвідувальних груп, служба на блок-постах, виявлення сепаратистів, вилучення зброї, наркотиків – ми готові до виконання всіх задач, які стоять перед поліцією", - доповів командир батальйону Олег Патрікєєв.

Російський терорист вилаяв усе керівництво невизнаної ДНР і заявив, що дуже шкодує про свою поїздку на Донбас.

Зараз ви читаєте новину «Спецпризначенці "Святого Миколая" поїхали в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі