неділя, 21 травня 2017 18:26

Сьогодні бойовики 16 разів обстрілювали позиції сил АТО

Сьогодні бойовики 16 разів обстрілювали позиції сил АТО
Впродовж дня бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Фото: 112.ua

Впродовж дня бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На приморському напрямоку проросійські озброєні бандформування обстрілювали українські позиції в районі Широкиного, Водяного, Чермалика, Гнутового та Новотроїцького з гранатометів різних модифікацій. А неподалік Лебединського вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найукраїнськіше місто Донеччини отримає 30 мільйонів

Крім того, на Донецькому напрямку, у південному та східному передмісті Авдіївки бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗС України з гранатометів та стрілецької зброї. Також незаконні збройні формування з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів відкривали вогонь по наших позиціях в районі Верхньоторецького.

Що стосується Луганського напрямку, то на цій ділянці лінії розмежування бойовики опівдні з 82-мм мінометів обстріляли один з опорних пунктів українських захисників поблизу Новоолександрівки. Неподалік Кримського бойовики били з автоматичних станкових гранатометів. Зі стрілецької зброї - біля населеного пункту Нижньотепле.

В районі донецького аеропорту знову почалися гарячі бої.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні бойовики 16 разів обстрілювали позиції сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі