вівторок, 29 листопада 2022 15:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Що відбувається на фронті: актуальна карта боїв від британської розвідки

Збройні сили України намагаються атакувати тили противника на Донбасі й півдні.

Тим часом росіяни продовжують спроби наступальних дій на Донеччині, свідчить карта, опублікована у Twitter міністерства оборони Великої Британії 29 листопада.

Активні бойові дії тривають на Донецькому й Луганському напрямках. Армія РФ намагається просунутися там на трьох напрямках: у районі Бахмута, Сватового й Кремінної.

Автор: twitter.com/DefenceHQ
  Карта війни в Україні від британської розвідки
Карта війни в Україні від британської розвідки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свіжі карти бойових дій: в ISW проаналізували "успіхи" окупантів у районі Бахмута

Українські війська продовжують героїчно обороняти свої позиції. У відповідь на атаки противника ЗСУ здійснюють контрнаступ. Триває також виконання вогневих завдань по периметру всього фронту. На півдні українські воїни завдають ударів по накопиченню позицій росіян на лівому березі Херсонщини.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала три удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. За минулу добу Сили оборони України збили ворожі літаки Су-25 та Су-24.

Зараз ви читаєте новину «Що відбувається на фронті: актуальна карта боїв від британської розвідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі