понеділок, 26 жовтня 2020 07:30

Що відбувалось на передовій, поки ми ходили на вибори

Що відбувалось на передовій, поки ми ходили на вибори
Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою українськими воїнами. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби, 25 жовтня, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано одне порушення досягнутих домовленостей.

Увечері поблизу Авдіївки бойовики стріляли з ручного протитанкового гранатомета, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїни ЗСУ всипали путінським бойовикам у відповідь на обстріли

"Провокативні поодинокі постріли не становили загрози життю і здоров'ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 26 жовтня, у смугах відповідальності наших бригад режим припинення вогню зберігається повною мірою.

Безпілотник спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявив 11 танків та 3 самоходні гаубиці. Російська військова техніка розташована на позиціях поблизу Новоселівки на окупованій Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Що відбувалось на передовій, поки ми ходили на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі