понеділок, 16 квітня 2018 16:40

"Скільки в ОРДЛО платять за вбитого?" – показали ліквідованого бойовика із Довжанська
4

На Донбасі ліквідували бойовика Сергія Курнакова.
Фото: Twitter.
На Донбасі ліквідували бойовика Сергія Курнакова.
На Донбасі ліквідували бойовика Сергія Курнакова.
На Донбасі ліквідували бойовика Сергія Курнакова.

На Донбасі ліквідували бойовика незаконного збройного ЛНР формування Сергія Курнакова.

Терорист загинув 5 січня 2018 року у районі Логвиново, повідомив український блогер Necro Mancer на своїй сторінці у Twitter.

Курнаков народився 11 грудня 1988-го у Свердловську (Довжанську). Служив бойовиком у так званому 2-му армійському корпусі ЛНР 7-ї окремої мотострілецької бригади.

Крім того, "адміністрація" Свердловська оприлюднила відео прощання із бойовиком, на якому близькі загиблого називають його "годувальником родини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поминки по-ДНРівськи: на кладовищі розікрали могили

"Годувальники працювали б, як раніше, живі були б. Батьки-то тепер продовжують їздити за пенсією в Україну? Скільки там в ОРДЛО за вбите м'ясо платять?" - відреагував на відео один із користувачів.

Російсько-терористичні війська на Донбасі повідомили про ліквідацію 17 бойовиків та поранення ще 35 "бійців". Військовий журналіст Мирослав Гай повідомив про паніку в рядах терористів на Донбасі через "прорив" ЗСУ під Докучаєвськом.

Зараз ви читаєте новину «"Скільки в ОРДЛО платять за вбитого?" – показали ліквідованого бойовика із Довжанська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі