понеділок, 17 квітня 2023 07:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Силовики РФ шукають нові шляхи тиску на підпілля в Україні – ЦНС

Силовики РФ шукають нові шляхи тиску на підпілля в Україні – ЦНС
РФ хоче посилити боротьбу з українськими партизанами – ЦНС. Фото: розміщене на ukrinform.ua

У російській столиці Москві відбулось засідання національного антитерористичного комітету РФ під головуванням директора Федеральної служби безпеки Олександра Бортнікова.

Вони обговорили "удосконалення профілактики тероризму" у сфері освіти та молодіжного середовища на тимчасово окупованих територіях України, повідомив Центр національного спротиву.

"У заході взяли участь міністри всіх рівнів силового блоку та начальник генерального штабу (Валерій. – Gazeta.ua) Герасімов. Нібито ворог має намір приділити особливу увагу питанням протидії так званій "ідеології тероризму і неонацизму" серед молоді на тимчасово окупованих територіях. Фактично, російські силовики намагаються знайти нові шляхи тиску на підпілля на ТОТ", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вісім колишніх силовиків шукають українських партизан в Мелітополі – ДБР

За даними ЦНС, окупаційна "влада" планує посилити відповідальність за поширення інформації проукраїнського характеру та виявлення осередків руху опору.

"Таким чином, результати засідання антитерористичного комітету РФ вказують на збереження окупаційної політики, спрямованої на викорінення української ідентичності та нав'язування українській молоді ідеологію "русского мира". Окупанти бояться спротиву наших партизанів", — наголосив Центр.

Російські окупаційні війська готуються до оборони на багатьох напрямках фронту в Україні. Зокрема, побудували окопи вздовж північного узбережжя анексованого Криму, свідчать карти американського Інституту вивчення війни.

Водночас на Куп'янському напрямку російські війська замінували райони чотирьох невстановлених населених пунктів, що свідчить про те, що окупанти можуть готуватися до оборонних дій у цьому районі.

Зараз ви читаєте новину «Силовики РФ шукають нові шляхи тиску на підпілля в Україні – ЦНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі