неділя, 24 березня 2019 15:36

"Русский мир" у дії - показали життя українців за лінією розмежування
5

Лінію розмежування у Станиці Луганській щодня перетинають до 10 тисяч людей
Фото: www.facebook.com/evgeny.kaplin
Багато з них - пенсіонери
Візки для людей з інвалідністю ,які кинули прямо на лінії
Багато з тих, хто перетинають лінію розмежування - маломобільні
Люди їдуть в Україну отримувати пенсії, документи,

Щодня лінію розмежування в Станиці Луганській перетинають 10 тисяч людей. Більшість з них – пенсіонери, маломобільні. Про це на сторінці у Facebook написав керівник гуманітарної місії "Проліска" Євген Каплін.

" Через те, що міст через річку Сіверський Донець був пошкоджений в ході бойових дій, КПВВ Станиця Луганська - єдиний з 5-ти діючих, піший пункт пропуску. Його щомісяця перетинають близько 250 тисяч осіб (близько 10 тисяч чоловік в день). Більшість перетинають лінію розмежування - пенсіонери, багато з яких маломобільних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пропускному пункті бойовиків сталася трагедія

Сьогодні, перебуваючи у зруйнованого моста через Сіверський Донець, я в черговий раз побачив наскільки важко й принизливо людям похилого віку долати перешкоди для можливості потрапити на підконтрольну Україні територію, де можна отримати зароблену пенсію, дост п до банківських та адміністративних послуг".

19 березня на контрольно-пропускному пункті Станиця Луганська з боку сепаратистів померла 85-річна жінка.

Зараз ви читаєте новину «"Русский мир" у дії - показали життя українців за лінією розмежування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі