вівторок, 09 жовтня 2018 09:35

"Розстріляв побратим" - ЗСУ за тиждень зазнали дві небойові втрати

"Розстріляв побратим" - ЗСУ за тиждень зазнали дві небойові втрати
ЗСУ за тиждень втратили двох бійців . Фото: Politeka

У Збройних силах України за перший тиждень жовтня сталося 2 небойові втрати бійців.

4 жовтня поблизу смт Зайцеве Донецької області загинув боєць 53 омбр Олександр Ятченко, 1982 року народження. Про це повідомив MIL.IN.UA.

"Загинув від кульових поранень. За неофіційною інформацією, був убитий на ВОПі біля села Тошківка внаслідок конфлікту зі співслуживцем", - йдеться у повідомленні.

Другою непоправною втратою став лейтенант ЗСУ, 1996 року народження. Зазначається, що військовий, імовірно, служив у 55 окремому спеціальному центрі РЕБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десятки мінометних обстрілів та поранені – завершилась доба на передовій

"5 жовтня заступив у наряд по військовій частині в міста Бровари Київської області. На ранок 6 жовтня не з'явився на розвід добового наряда. Після пошуків знайдений того ж дня повішеним на території занедбаного автопарка в/ч", - зазначається.

У потязі №138 "Хмельницький - Лисичанськ" у туалеті знайшли мертвим 48-річного військовослужбовця. Служив старшиною у 59 Гайсинській мотопіхотній бригаді.

Зараз ви читаєте новину «"Розстріляв побратим" - ЗСУ за тиждень зазнали дві небойові втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі