середа, 24 листопада 2021 09:44

Росія з задоволенням віддасть Донбас - Bellingcat

Росія з задоволенням віддасть Донбас - Bellingcat
"Жодних м'яких сценаріїв повернення Криму не буде", - Крісто Грозєв / YouTube-сторінка Дмитра Гордона

Окупована частина Донбасу повернеться під контроль України, відповідне рішення прийме сама Росія, яка зараз контролює частину регіону.

Це заявив головний розслідувач міжнародної дослідницької організації Bellingcat Христо Грозєв в інтерв'ю Дмитру Гордону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилось нове фото "Буку", з якого збили боїнг МН17

"Росія з задоволенням віддасть Донбас, бо не знає, як його інтегрувати і як фінансувати цю інтеграцію", – сказав Грозєв.

Щодо повернення Криму, то прогноз Грозєва менш оптимістичний. За його словами, до такого рішення Росію слід примушувати.

"Ніяких м'яких сценаріїв для цього не з'явиться. Майже впевнений, що якщо буде зміна влади в Росії, а вона буде, то буде можливість підписати глобальний пакт миру з новим лідером. Сподіваюся, це буде не один правитель, а коаліція. Йдеться про період п'ять років і більше, на жаль", - каже журналіст.

За головою "Фонду Бориса Нємцова за свободу" Володимиром Кара-Мурза-молодшим, ймовірно, стежили співробітники ФСБ Росії, які причетні до отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. Про це йдеться у розслідуванні Bellingcat, яке опублікували 11 лютого цього року.

Зараз ви читаєте новину «Росія з задоволенням віддасть Донбас - Bellingcat». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі