Ексклюзиви
понеділок, 22 квітня 2019 10:41

Росія відправила на Донбас нових кураторів

Росія відправила на Донбас нових кураторів
На окупований Донбас прибули нові куратори з Російської Федерації. Їх завдання - контролювати місцевих бойовиків терористичних організацій "Л/ДНР". Фото із відкритих джерел.

На окупований Донбас прибули нові куратори з Російської Федерації. Їхнє завдання — контролювати місцевих бойовиків терористичних організацій ЛНР і ДНР".

"До окремих підрозділів 1 і 2 армійських корпусів окупантів прибули групи з-поміж кадрових військовослужбовців РФ для посилення контролю над підрозділами", – повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бригаду 200" поповнив гранатометник бойовиків: показали фото

Також, за його словами, у більшості окупаційних військ до 14 травня введено посилений "казармовий режим".

"За інсайдерською інформацією, куратори з РФ вирішили посилити контроль за бойовиками з місцевого населення і підрозділами у зв'язку з низьким морально-психологічним станом і небажанням останніх захищати рубежі фейкових республік. На час особливих заходів звільнення, залишення розташування, лікарняні, відпустки і відрядження заборонили", – пише офіцер.

На Донбасі від початку доби 21 квітня бойовики один раз порушили режим припинення вогню.

Зараз ви читаєте новину «Росія відправила на Донбас нових кураторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути