Ексклюзиви
пʼятниця, 30 жовтня 2020 11:52

Росія окупувала Донбас на багато років

Росія окупувала Донбас на багато років
"Виникло вже зовсім інше питання у наших опонентів, у Росії зокрема — потрібно знайти нові підходи і, як вони сказали, прийняти і розглянути рішення про нову систему або, як вони сказали, нові кроки, нову покрокову карту — як змінювати ситуацію протягом багатьох років вперед", - Кравчук Фото: Газета "День"

Росія пропонує створити нову покрокову карту роботи Тристоронньої контактної групи, яка має працювати декілька років.

Про це розповів Голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук в ефірі каналу "Україна 24".

"Україна не готова це розглядати завтра. Ми підготуємо своє бачення, план дій, взяли для цього тиждень часу. Вибудуємо наступні наші кроки, рішення, необхідні для того, щоб досягти миру на Донбасі. Наш модератор від ОБСЄ пані Грау погодилася. На наступному засіданні, можливо 11 листопада, розглянемо цей покроковий план, як діятимемо у всіх сферах життя на Донбасі. Можливо, це головне для нас", - розповів Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вивести Україну на новий рівень - Арестович про свої нові задачі

Український противник здійснив обстріл на Донбасі, використовуючи АГС і підствольні гранатомети. Тому українська делегація планує зібрати термінове засідання підгрупи з безпеки у Тристоронній контактній групі.

Зараз ви читаєте новину «Росія окупувала Донбас на багато років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути