пʼятниця, 19 травня 2017 14:13

"Росія може застосувати ядерну зброю - треба готуватись" - снайперка Аміна Окуєва

"Росія може застосувати ядерну зброю - треба готуватись" - снайперка Аміна Окуєва
Снайперка АТО Аміна Окуєва розповіла, коли розпадеться Росія Фото: Zik

Снайперка АТО Аміна Окуєва розповіла, коли розпадеться Росія.

"Це може зайняти не століття чи десятиліття, як вважали раніше, а трапитися протягом кількох років", - таку думку в інтерв'ю виданню "Апостроф" висловила Окуєва. Жінка воювала на Донбасі.

"Сподівалася на розвал Росії ще 10 років тому. Тоді існувала думка, що розпад країни трапиться через 5 років", – зазначила вона.

"Але те, що ми проживаємо і що здається нам дуже тривалим процесом, за історичними, глобальним мірками – просто мить. І в підручниках історії займе півсторінки", – переконана снайперка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чеченка Аміна Окуєва розповіла, чого чекати від Росії

Окуєва додала, що ситуація в Росії йде "до активної фази занепаду".

"Російська імперія в агонії. Але потрібно розуміти, що, як і жива істота, вмираюча імперія в агонії може завдати втрат оточенню. Агонія – це досить активний процес. А така велика і злісна держава в агонії може викликати такі руйнування, що про деякі краще не думати", - вважає Окуєва.

"У випадку з Росією не можна не припускати нічого. Вона може спробувати в певний момент ядерну зброю застосувати. Потрібно готуватися до такого повороту. В крайньому випадку, хоч бункер збудувати", - додала снайперка.

"Моє покоління 30-річних не може пригадати з дитинства справжніх героїв. Навіть із Другої світової, немає тих, хто б захищав українців. Лише в свідомому дорослому віці мені довелося дізнатися про Українську Повстанську Армію, про Організацію українських націоналістів та про Дружини українських націоналістів. Тобто, що були такі люди, які боролися за Україну", - розповіла Gazeta.ua боєць "Правого сектора" Дана Виноградова.

Зараз ви читаєте новину «"Росія може застосувати ядерну зброю - треба готуватись" - снайперка Аміна Окуєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі