середа, 30 листопада 2016 14:51

Російський офіцер відверто розповів про "довбану ДНР"

Російський офіцер відверто розповів про "довбану ДНР"
socportal.info

В інтернеті оприлюднили документальний фільм французьких журналістів про бойовиків, знятий на території так званої ДНР. Називається Le Choix d'Oleg, у перекладі "Вибір Олега". Головний герой - російський офіцер із Тюмені Олег Дубінін на прізвисько Дубина.

У фільмі показали півроку з життя батальйону ДНР і розповіли про атаку бойовиків на Мар'їнку. Після атаки росіяни мали 20 загиблих. А пропагандисти російського телебачення показували репортаж про "героїчне відбиття атаки".

Російський бойовик зізнався, що за два тижні повністю розчарувався в ідеї "Новоросії". Розповів про безглуздість війни на Донбасі.

"Я їхав сюди, щоб допомагати захищати мирних громадян Донбасу. Ось чесно. Через 2 тижні розчарувався в цій війні. Я побачив весь цей "безпрєдєл", конфронтацію серед підрозділів, просто безлад, всі ці нескінченні віджими. Хотів поїхати, не знаю, що мене зупинило", - розповів Дубінін.

Він також розкритикував організацію бойових дій свого командування. Неузгоджені дії підрозділів, відсутність потрібної техніки.

Найманець скаржиться, що їх використовують як "гарматне м'ясо" і ховають загиблих як собак.

За його словами, на позиціях залишилися тільки росіяни, а місцева компанія роз'їхалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія може завдати ракетного удару - Міноборони

Він визнав велику кількість загиблих, яких відправлили в Росію, де будуть замовчувати справжню причину їхньої загибелі.

"Та нічого вони не скажуть. Мовчки. Нате, тримайте трупик вашого сина. Загинув геройськи, а за що - ніхто не скаже. У нас, як завжди, у РФ починають за здравіє, а закінчується за упокій. Наперекосяк", - поскаржився Дубінін.

На одному відео бойовик зірвався, нарікаючи на "довбану ДНР", де він не знати що робить.

"Не варто їхати на Донбас - тут немає справедливості і реальної визвольної війни", - сказав він.

Бойовики окупованих територій на Донбасі продовжують обстріли мирного населення на підконтрольній Україні території.

Зараз ви читаєте новину «Російський офіцер відверто розповів про "довбану ДНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі