четвер, 04 жовтня 2018 07:23

Російський актор Пашинін розказав, хто йому погрожує в Україні

Російський актор Пашинін розказав, хто йому погрожує в Україні
"Я знаю. що всі мої розмови слухають" - Пашинін. Фото: з відкритих джерел

Анатолій Пашинін, який воює на Донбасі разом з українськими бійцями, розповів, що йому постійно погрожують. Зізнався, що його телефон прослуховується, повідомляє NIK Радіо.

За його словами, він знає, що всі його розмови слухають, а іноді і телефонують, кажучи "всякі жахи", щоб записати це і використовувати проти нього. Сказав також, що ті, хто прослуховує лінію, часто не дають поговорити з мамою, відключаючи зв'язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський актор Пашинін розповів, заради чого воює

Як розповів актор-боєць, йому загрожує українська влада. Слова загрози він чув і від представника СБУ, однак не уточнив його ім'я. Останній сказав актору: "Вішайся".

"Я готовий, тільки я не повішуся, друже", - прокоментував боєць свою відповідь.

Анатолій Пашинін - російський актор. Народився у Світловодську на Кіровоградщині. Його старший брат Костянтин — офіцер українських Збройних сил. Воював за Донецький аеропорт. Анатолій приєднався до українських бійців на Донбасі у 2017 році. Сьогодні є бійцем 8-го батальйонуУДА "Аратта".

Зараз ви читаєте новину «Російський актор Пашинін розказав, хто йому погрожує в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі