середа, 02 грудня 2020 07:15

Російські найманці влаштували провокації біля Катеринівки й Попасної

Російські найманці влаштували провокації біля Катеринівки й Попасної
Українські воїни пильності не втрачають та готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника. Фото: facebook.com/pressjfo.news

На Донбасі впродовж минулої доби, 1 грудня, збройні формування Російської Федерації та її найманці двічі порушили домовленості про перемир'я.

Поблизу Катеринівки ворог застосував стрілецьку зброю. З автоматичного станкового гранатомета та стрілецької зброї противник вів вогонь неподалік Попасної, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знайшли новітній російський комплекс радіоелектронної боротьби

"Провокативні ворожі постріли не становили загрози для життя та здоров'я українських захисників, тому вогонь у відповідь вони не відкривали", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 2 грудня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Цього тижня не відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу. Від Російської Федерації досі не надійшла відповідь, повідомив речник української делегації Олексій Арестович. У зв'язку з цим Україна вимагатиме проведення зустрічі та виконання усіх домовленостей, які ухвалили на "нормандській зустрічі".



Зараз ви читаєте новину «Російські найманці влаштували провокації біля Катеринівки й Попасної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі