понеділок, 20 вересня 2021 19:12

Російські найманці на Донбасі притихли

Російські найманці на Донбасі притихли
На Донбасі зберігається режим тиші. Фото: narodna-pravda

Від початку доби на передовій порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксували.

Про це йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил.

На Донбасі також виконують завдання за призначенням й інші складові Збройних сил оборони. Зокрема, піротехніки Держслужби з надзвичайних ситуацій розмінували майже два гектари території, передали на знищення 35 вибухонебезпечних предмети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останні обстріли бойовиків стали наймасштабнішими за п'ять років

Підрозділи Об'єднаних сил продовжують контролювати ситуацію та виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

19 вересня російські найманці вісім разів порушили режим тиші на Донбасі. Один військовий ЗСУ дістав осколкові поранення.

Наразі він в лікарні. Стан здоров'я - задовільний.

19 вересня напружена обстановка була неподалік Новозванівки у Попаснянському районі Луганської області. Противник тричі використав станкові протитанкові гранатомети та міномети калібру 82 мм.

Бойовики продовжують блокувати роботу пунктів пропуску на Донбасі. З семи КПВВ повноцінно працює тільки "Станиця Луганська".

У більшості дорожніх коридорів рух заблокували бойовики. Зокрема, навпроти КПВВ "Новотроїцьке" окупанти пропускають тільки окремих громадян двічі на тиждень - у понеділок і п'ятницю.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці на Донбасі притихли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі