четвер, 19 вересня 2019 08:26

РФ перекидає на Донбас спецназ та випускників військових училищ

РФ перекидає на Донбас спецназ та випускників військових училищ
Росія перекидає в ООС спецназ та випускників військових училищ. Фото із відкритих джерел.

Росія посилює свої війська на окупованих територіях Донбасу спецназом. Для командування бойовиками привозять студентів військових навчальних закладів.

Командування ЗС РФ посилює підрозділи російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях за рахунок призначення на первинні офіцерські посади випускників російських вищих військово-навчальних закладів, повідомляє "Сьогодні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прифронтових містах покажуть фільм "Толока"

Для підвищення рівня спеціальної підготовки диверсійно-розвідувальних груп і снайперських пар, через неконтрольовані Україною ділянки кордону продовжують прибувати військовослужбовці з елітних підрозділів спецпризначення ЗС РФ.

Розведення військ на Донбасі буде відбуватися не одразу по всій лінії розмежування, а ділянками. Визначальним для української сторони буде те, щоб розведення сил відбувалося з обох боків лінії розмежування, розповів міністр оборони Андрій Загороднюк.

Зараз ви читаєте новину «РФ перекидає на Донбас спецназ та випускників військових училищ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі