вівторок, 13 грудня 2022 07:17

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ наступає на чотирьох напрямках: найважливіше зі зведення Генштабу

РФ наступає на чотирьох напрямках: найважливіше зі зведення Генштабу
Противник продовжує зосереджувати зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Запорізькому напрямках. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала п'ятьох ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за минулу добу уразили два пункти управління та шість районів зосередження особового складу російських окупантів. А також склад паливно-мастильних матеріалів, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 13 грудня.

"За минулу добу підрозділи ЗСУ відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Новоєгорівка, Макіївка, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Верхньокам'янське, Соледар, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Майорськ, Авдіївка і Мар'їнка Донецької області", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається на фронті: в ISW показали свіжі карти бойових дій

Противник продовжує зосереджувати зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Запорізькому напрямках.

"На інших напрямках ворог намагається стримувати дії підрозділів Сил оборони України, здійснює обстріли позицій наших військ та цивільних об'єктів вздовж усієї лінії зіткнення, проводить інженерне обладнання оборонних рубежів та позицій", – звітує Генштаб.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках противник продовжує здійснювати спроби прориву оборони наших військ. Попередньої доби вогневого впливу з танків та артилерії зазнали райони 26 населених пунктів.

Біля Бахмута на Донеччині, де нині тривають найзапекліші бої, росіяни створюють штурмові загони. Їх поділяють на групи та підгрупи.

Зараз ви читаєте новину «РФ наступає на чотирьох напрямках: найважливіше зі зведення Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі