понеділок, 19 серпня 2019 11:15

Ремонт мосту в Станиці Луганській: бойовики затягують виконання домовленостей

Ремонт мосту в Станиці Луганській: бойовики затягують виконання домовленостей
Роботи з вилучення вибухонебезпечних предметів на ділянці мосту в столиці Луганській розпочалися в перших числах серпня. ФОТО: lug-info.com

Російсько-окупаційні війська вирішили продовжити роботи з розмінування на ділянці зруйнованого мосту в Станиці Луганській до 25 серпня.

Про це повідомляє штаб ООС на своїй офіційній сторінці у Facebook.

"Українська сторона готова провести, дзеркально, демонтаж фортифікаційних споруд. Проте, зі сторони тимчасово окупованої території надійшло повідомлення про прийняте рішення продовження робіт на протилежній стороні до 25 серпня, що унеможливлює українською стороною розпочати зазначені вище роботи", — ідеться в повідомленні.

Проводитися заплановані роботи мають у рамках домовленостей про розведення сил і засобів на ділянці в районі Станиці Луганська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зоні ООС затримали жінку-бойовика

Під час проведення робіт із розмінування на ділянці розведення у Станиці Луганській пішоходи весь час продовжували перетинати міст. Також між контрольним пунктом в'їзду-виїзду та зруйнованою частиною мосту продовжував курсувати маршрутний автобус.

Зараз ви читаєте новину «Ремонт мосту в Станиці Луганській: бойовики затягують виконання домовленостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі