понеділок, 12 жовтня 2020 08:06

Путінські найманці обстрілюють позиції наших воїнів

Путінські найманці обстрілюють позиції наших воїнів
Українські воїни продовжують виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Упродовж минулої доби, 11 жовтня, у районах відповідальності наших підрозділів зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Поблизу Мар'їнки противник вів вогонь з ручного протитанкового гранатомета, а неподалік Майорська та Зайцевого – зі стрілецької зброї. Зі стрілецької зброї та автоматичного станкового гранатомета - поблизу Ломакиного, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Від початку поточної доби, 12 жовтня, противник здійснив кілька неприцільних пострілів з ручного протитанкового гранатомета та підствольного гранатомета в районі Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія привела свої війська на Донбасі в повну бойову готовність

"Ворожі постріли не становили загрози життю та здоров'ю наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців немає", - сказано в повідомленні.

На інших ділянках по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано.

В окупаційних військах на Донбасі розпочала роботу комісія генштабу збройних сил РФ. Мета роботи комісії - контроль проведення зборів зі складом 1-го та 2-го армійських корпусів.

Зараз ви читаєте новину «Путінські найманці обстрілюють позиції наших воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі