пʼятниця, 19 травня 2017 17:54

"Путін розігрує новий сценарій" - Тимчук про плани президента РФ

"Путін розігрує новий сценарій" - Тимчук про плани президента РФ
Тимчук розповів про плани Путіна

Військовий експерт Дмитро Тимчук розповів про плани президента Росії Володимира Путіна.

"У Путіна є новий план - перетворити Україну на проросійську державу-маріонетку часів Віктора Януковича. Підтвердження цього - заяви ватажка так званої ЛНР Ігоря Плотницького про повернення квазіреспубліки до складу України", - таку точку зору висловив "Апострофу" координатор групи "Інформаційний спротив" Тимчук.

"Після провалу силового сценарію зі створенням "Новоросії" Путін розігрує новий сценарій – перетворення України на державу-маріонетку Кремля часів Януковича. Зараз активно піднімають голову вчорашні "регіонали", розкручується "Опозиційний блок". Зважаючи на ресурси, які витрачають на піар, їх електоральне поле зростає, зокрема на Сході і Півдні України", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Де пройшла кацапія - там злидні і безнадія" - в мережі опублікували фото вокзалу в Дебальцевому

За словами Тимчука, що більше зараз дискредитують нинішню владу, то більше підіймають голову проросійські сили в Україні, і більше у Путіна шансів.

"Реалізація такого сценарію не змусить Путіна відмовитися від силового сценарію на Донбасі. Для нього, що гірше, то краще. Що більше народ України буде незадоволений подіями на Донбасі, то більше у Путіна з'являється можливостей для реалізації політичного сценарію. Силовий сценарій – прелюдія до політичного", - додав військовий експерт.

Снайперка АТО Аміна Окуєва розповіла, коли розпадеться Росія. "Це може зайняти не століття чи десятиліття, як вважали раніше, а трапитися протягом кількох років", - таку думку в інтерв'ю висловила Окуєва. Жінка воювала на Донбасі. "Сподівалася на розвал Росії ще 10 років тому. Тоді існувала думка, що розпад країни трапиться за 5 років", – зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «"Путін розігрує новий сценарій" - Тимчук про плани президента РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі