вівторок, 12 жовтня 2021 10:40

Протестні рухи поневолених Росією народів зростатимуть - воєнна розвідка

Протестні рухи поневолених Росією народів зростатимуть - воєнна розвідка
Прикладом є масштабна акція протесту у Страсбурзі. Фото: facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

У найближчому майбутньому протестний рух поневолених Росією народів зростатиме.

Наслідком правління нинішньої кремлівської влади є розчарованість у ній та розлюченість громадян РФ, повідомляє пресслужба Головного управління розвідки України.

"Жорстокі репресії, убивства та тисячі затримань противників правління авторитарної кремлівської влади не змогли остаточно винищити прагнення окупованих Росією народів до незалежності. Протестні рухи в РФ зростатимуть не лише в столиці, а й в окупованих Москвою національних регіонах", - йдеться у повідомленні.

Прикладом є масштабна акція протесту в Страсбурзі. Щоб узяти участь у мітингу біля будівлі Євроради, у місто з'їхалися сотні чеченців з усієї Європи. Люди протестували проти свавілля окупаційної влади Чечні, яка вчиняє злочини проти своїх політичних опонентів та їхніх родичів. Підтримати кавказьких братів приїхали також представники Азербайджану та Грузії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія може закрити свою місію при НАТО

Служба безпеки України оприлюднила нові докази інституційної присутності Росії на окупованій частині Донецької області. 2016 року в самопроголошеній ДНР ухвалили концепцію реформування освіти й науки "республіки" на 2016-2021 роки. Її мета - запровадження в освітні стандартів РФ.

Зараз ви читаєте новину «Протестні рухи поневолених Росією народів зростатимуть - воєнна розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі