неділя, 23 квітня 2017 17:24

При підриві автомобіля ОБСЄ загинув громадянин Великої Британії – Геращенко

При підриві автомобіля ОБСЄ загинув громадянин Великої Британії – Геращенко
Антон Геращенко сообщил о гибели гражданина Великобритании на Донбассе. Фото: Polit..com

При підриві автомобіля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ загинув громадянин Великої Британії.

Про це повідомив народний депутат, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"В результаті вибуху міни на окупованій території України в Луганській області загинув співробітник місії ОБСЄ, громадянин Великобританії, Джозеф Стоун. Також в результаті вибуху було контужено громадянка Німеччини Верба Гнелин. За наявною інформацією, вона доставлена в лікарню міста Луганська і їй надана медична допомога", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винні у підриві автомобіля місії ОБСЄ мають бути покарані - Порошенко

Геращенко наголосив, що трагедія сталася на окупованій частині території України, тому наші правоохоронні органи не будуть допущені до проведення об'єктивного розслідування.

"Не здивуюся, що якщо співробітники місії ОБСЄ будуть допущені до розслідування цієї трагедії, то може виявитися так, що громадянин Великобританії був убитий в результаті міни випущеної на якому-небудь російському військовому заводі кілька років тому. І це при постійних мантрах РФ, що вони на територію України зброї не поставляють", - додав Геращенко.

Сьогодні на фугасі підірвався автомобіль зі спостерігачами ОБСЄ. Загинув один із співробітників патруля Спеціальної моніторингової місії організації в Україні.

Зараз ви читаєте новину «При підриві автомобіля ОБСЄ загинув громадянин Великої Британії – Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі