Ексклюзиви
вівторок, 14 серпня 2018 18:12

Правоохоронці затримали сім'ю сепаратистів

Правоохоронці затримали сім'ю сепаратистів
Затримали сина і матір, які входили до одного з незаконних формувань самопроголошеної "ДНР". Фото: HNk

У Слов'янську затримали родину сепаратистів.

Мати і син входили до одного з незаконних формувань самопроголошеної "ДНР". Про це повідомляє прес-служба штабу Операції об'єднаних сил.

"Мешканці Слов'янська - син і мати 2014-го під впливом проросійської пропаганди добровільно приєднались до бандформування "ополчення Новоросії" та під керівництвом бойовика на ім'я Олександр у числі озброєних осіб несли службу на блокпосту в Слов'янську, здійснюючи фільтраційні заходи", - йдеться в повідомленні.

"Кар'єра" сепаратистів закінчилася, коли українські військові почали звільняти міста Донбасу.

"З початком звільнення українськими військами міст від членів проросійських бандформувань, злякавшись кримінальної відповідальності, учасники "сімейного підряду ополченців" закінчили кар'єру бойовиків і вирішили тихцем відсидітись вдома", - розповіли військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російське окупаційне військо проривалось на Донбасі: бійці адекватно відповіли

Проти затриманих відкрили кримінальне провадження за фактом створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань. Триває слідство.

На Донбасі 13 серпня ліквідували бойовика Володимира Макара із Горлівки, прізвисько Дід Макар. Бойовик "служив" у терористичному формуванні "Вікінги".

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали сім'ю сепаратистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути