пʼятниця, 31 березня 2017 16:41

Працівники націоналізованих підприємств виїхали до Маріуполя

Працівники націоналізованих підприємств виїхали до Маріуполя
Це пов'язано не лише з блокадою, але й з тим, що бойовики почали "націоналізовувати" підприємства в окупованих містах, які знаходяться під українською юрисдикцією

До Маріуполя почала переїжджати велика кількість переселенців. Це пов'язано з блокадою окупованих територій.

Про це заявив віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Це пов'язано не лише з блокадою, а й з тим, що терористи почали націоналізовувати підприємства в окупованих містах, які перебувають під українською юрисдикцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Франції засудили націоналізацію підприємств на Донбасі

"Дуже професійні інженерні кадри зараз залишають металургійні підприємства, шахти, а також підприємства, які працювали і були зареєстровані в Україні. Переїжджають до Маріуполя", - наголосив Зубко.

За його словами, через це зараз постає актуальна проблема, щодо організації розміщення цих переселенців.

На Донбасі більшість захоплених бойовиками українських підприємств нині не працюють. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

Зараз ви читаєте новину «Працівники націоналізованих підприємств виїхали до Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі