четвер, 16 липня 2020 14:29

Повідомили ім'я українського розвідника, який загинув під Зайцевим

Автор: facebook.com/35obrmp
  Дмитро Красногрудь був командиром розвідувального взводу окремого батальйону бригади морської піхоти
Дмитро Красногрудь був командиром розвідувального взводу окремого батальйону бригади морської піхоти

13 липня під час виконання бойового завдання у зоні проведення операції ООС в районі Зайцевого Донецької області загинув лейтенант Дмитро Красногрудь 1978 року народження.

Лейтенант Красногрудь отримав численні осколкові поранення внаслідок спрацьовування невідомого вибухового пристрою, повідомили у 35-й окремій бригаді морської піхоти, де служив боєць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі відреагували на вбивство медика на Донбасі

Загиблий воїн був командиром розвідувального взводу окремого батальйону бригади морської піхоти.

"Командування, весь особовий склад Військово-Морських сил глибоко сумують і висловлюють щирі співчуття рідним і близьким військовослужбовця. Світла пам'ять про захисника Вітчизни назавжди залишиться у наших серцях", - йдеться в повідомленні.

Вчора тіло військового, який загинув у районі Зайцевого внаслідок підриву на міні, передали українській стороні.

У день його загибелі,13 липня бойовики обстріляли групу українських військовослужбовців, які намагалися провести евакуацію тіла побратима.

Попри домовленості з ворожою стороною та гарантії безпеки, терористи обстріляли групу. В результаті загинув військовий медик, ще 2 військовослужбовців постраждали. Одного пораненого забрати з поля бою не вдалося, про його долю нічого не відомо.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили ім'я українського розвідника, який загинув під Зайцевим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі