понеділок, 24 грудня 2018 02:21

Повідомили графік роботи КПВВ на лінії розмежування під час свят

Повідомили графік роботи КПВВ на лінії розмежування під час свят
На свята КПВВ будуть функціонувати без змін. Фото 2000

КПВВ на лінії розмежування в період новорічно-різдвяних свят функціонуватимуть без змін.

Командування ООС наголошує, що контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування працюють щоденно без вихідних, контрольно-перевірочні заходи здійснюються, згідно із зимовим графіком, з 08.00 до 17.00.

Такий режим роботи буде незмінним протягом всього періоду новорічно-різдвяних свят.

"Будь яка інформація щодо закриття КПВВ в новорічно-різдвяні свята є недостовірною та фейковою", - наголосили у прес-центрі ООС.

Військові зазначають, що протягом останнього тижня зафіксовані численні порушення представниками підконтрольних Росії бойовиків режиму роботи КПВВ в районі операції Об'єднаних сил.

"Направляючи громадян через лінію розмежування після закінчення встановленого графіком часу роботи контрольних пунктів, проросійські найманці створювали потенційну загрозу для життя та здоров'я громадян, провокуючи залишення їх на ночівлю в так званій "сірій зоні", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель окупованої Горлівки зафільмував, як бойовики знущаються з містян на КПВВ

У зв'язку з цим, за даними військових, за останній тиждень прикордонними нарядами після закінчення роботи КПВВ додатково оформлено та пропущено через лінію розмежування близько 1,5 тисячі громадян.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили графік роботи КПВВ на лінії розмежування під час свят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі