четвер, 16 липня 2020 18:25

Пораненого 13 липня біля Зайцевого військового шукають досі

Пораненого 13 липня біля Зайцевого військового шукають досі
13 липня бойовики обстріляли групу українських військовослужбовців, які намагалися провести евакуацію тіла побратима

У зоні проведення операції Об'єднаних сил тривають пошуки 3-го військовослужбовця, який зазнав поранень біля Зайцевого. Для цього за ініціативи української сторони отримані гарантії режиму тиші від СММ ОБСЄ.

Пошукова операція розпочалась о 12:00, повідомляє пресслужба Міноборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі відреагували на вбивство медика на Донбасі

"Командування Об'єднаних сил робить все необхідне для передачі українській владі тіла загиблого військового медика. Іноземні партнери – на боці України та очікують, що Росія візьме на себе відповідальність, використає свій вплив на збройні формування, які вона підтримує. Тобто повною мірою виконуватиме власні зобов'язання за Мінськими домовленостями", - йдеться в повідомленні.

Прощання із полеглим 13 липня під Зайцевим лейтенантом Дмитром Красногрудем відбудеться завтра, 17 липня, об 11:00 в місті Лиман Донецької області, на території центрального храму.

Вчора тіло військового, який загинув у районі Зайцевого внаслідок підриву на міні, передали українській стороні.

У день його загибелі,13 липня, бойовики обстріляли групу українських військовослужбовців, які намагалися провести евакуацію тіла побратима.

Попри домовленості з ворожою стороною та гарантії безпеки, терористи обстріляли групу. В результаті загинув військовий медик, ще 2 військовослужбовців постраждали. Одного пораненого забрати з поля бою не вдалося, про його долю нічого не відомо.

Зараз ви читаєте новину «Пораненого 13 липня біля Зайцевого військового шукають досі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі