Ексклюзиви
середа, 16 вересня 2020 08:48

Поранено трьох українських військовослужбовців, один боєць загинув

Поранено трьох українських військовослужбовців, один боєць загинув
У бік українських позицій ворог здійснив неприцільний постріл з підствольного гранатомета. Фото: 93-тя ОМБр Холодний Яр

За минулу добу російські найманці тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено трьох українських військовослужбовців, також загинув один боєць.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"У районі населеного пункту Шуми в результаті вибуху гранати типу РГД-5, встановленої, ймовірно, у вигляді розтяжки, отримали поранення двоє військовослужбовців", – йдеться в ранковому зведенні.

Крім того, під час проведення інженерних робіт один український захисник підірвався на невідомому вибуховому пристрої поблизу Водяного. Він отримав поранення середнього ступеня тяжкості. Всіх поранених госпіталізували, їх стан оцінюється як стабільний і задовільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обмін полоненими зривається: бойовики ДНР висунули нові вимоги

Режим тиші противник порушив поблизу населеного пункту Причепилівка. У бік українських позицій ворог здійснив неприцільний постріл з підствольного гранатомета. У районі тимчасово окупованого населеного пункту Калинове ворог обладнав позиції у бік українських підрозділів біля Попасної. А недалеко від населеного пункту Водяне виявлено проліт БПЛА противника з перетином лінії розмежування. Безпілотник був придушений українськими засобами радіоелектронної боротьби, що унеможливило його подальше застосування.

З початку поточної доби в районах відповідальності наших бригад зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Поблизу населеного пункту Катеринівка найманці здійснили неприцільний постріл з підствольного гранатомета. Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень в результаті пострілу немає.

Разом з тим, підкреслюють в штабі, внаслідок необережного поводження з гранатою в районі Новотошківське загинув один військовослужбовець. Обставини з'ясовуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектування на Донбасі більше не буде - Резніков

На Донбасі 6 вересня на 42-й день режиму припинення вогню російський окупант порушив домовленості та відкрив вогонь по українських позиціях. Було здійснено щонайменше 3 обстріли, під час яких один український воїн загинув.

Зараз ви читаєте новину «Поранено трьох українських військовослужбовців, один боєць загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути