Ексклюзиви
четвер, 08 липня 2021 21:33

Попрощалися з загиблим майором Богданом Бродовським

Попрощалися з загиблим майором Богданом Бродовським
Військового поховали у рідному селі у Дніпропетровській області. Фото: "Новинарня"

8 липня у Дніпропетровській області попрощалися із загиблим заступником начальника тилу логістики 93 бригади "Холодний яр" майором Богданом Бродовським.

В автомобіль з військовими ворог поцілив керованою протитанковою ракетою. 37-річний Бродовський загинув на місці. Троє військових отримали поранення, повідомляє бригада у Facebook.

Прощання із загиблим відбулась у військовій частині. Поховали його на цвинтарі села Вільне Новомосковського району Дніпропетровської області. Військовослужбовець мешкав там із родиною. Він із дружиною виховував чотирьох дітей. Найменшому сину ще не виповнилося року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Всі називали його батьком": поховали військового медика Юрія Письменного

"Це мій приклад був завжди по життю, я завжди хотів стати таким, як він. Перед поїздкою, чесно вам сказати, він як відчував. Він мене попросив, я сам у Києві живу, він мене попросив залишитися з мамою. Не повернувся він більше", – каже старший син військовослужбовця Віталій Бродовський.

Богдан Бродовський загинув на Донбасі 6 липня. Він був заступником начальника тилу логістики 93-ої бригади Холодний Яр. Бродовський народився 17 квітня 1984 року. Був кадровим військовим. Служив у Збройних Силах України з 2002 року. У 93-й бригаді почав служити ще до початку війни. Був начальником продовольчої служби.

5 липня загинув Юрій Письменний із тієї ж бригади. Окупанти почали вогонь і уламки від ворожого снаряду поранили медика. Травми виявилися несумісні з життям.

Зараз ви читаєте новину «Попрощалися з загиблим майором Богданом Бродовським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути