субота, 25 січня 2020 20:48

Попрощалися із загиблим військовим Миколою Сорочуком
20

У Луцьку попрощались із загиблим військовим
Фото: volyn24.com
У Луцьку попрощались із загиблим військовим
У Луцьку попрощались із загиблим військовим
У Луцьку попрощались із загиблим військовим
У Луцьку попрощались із загиблим військовим

У Луцьку попрощалися з бійцем 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади Миколою Сорочуком.

Він загинув 22 січня на Приазовському напрямку від смертельного кульового поранення, нанесеного снайпером найманців РФ, йдеться на офіційному сайті Луцької міської ради.

"У верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору священнослужителі звершили чин відспівування загиблого, після чого на Театральній площі відбулася громадянська панахида. Поховали героя на Алеї почесних поховань на міському кладовищі в селі Промінь", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міномети працюють "за розкладом": поранено українського військового

Микола Сорочук народився 23 травня 1997 в селі Чорниж Маневицького р-ну Волинської обл. Жив в селі Лище Луцького р-ну. У 2015 році здобув фах зварювальника. Був призваний на строкову службу і підписав трирічний контракт з 8-м окремим гірничо-штурмовим батальйоном. 16 грудня 2019 року у другий раз уклав контракт на військову службу. Був старшим солдатом, служив у 10-ій окремій гірничо-штурмовій бригаді.

У нього залишилися мати і сестра.

Російські окупаційні війська продовжують використовувати об'єкти цивільної інфраструктури для здійснення провокаційних обстрілів підрозділів Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Попрощалися із загиблим військовим Миколою Сорочуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі