вівторок, 21 травня 2019 10:08

"Помста за побратимів": показали відео ліквідації командира бойовиків "Луня"

"Помста за побратимів": показали відео ліквідації командира бойовиків "Луня"
Командира батальйону 5-ї окремої мотострілецької бригади окупаційних військ Євгенія Шабанова ліквідували 10 травня / скрін

У мережі показали відео ліквідації кадрового російського офіцера, який був командиром батальйону 5 окремої мотострілецької бригади, Євгена Шабанова з позивним "Лунь".

Бойовика знищили рівно за тиждень після трагічної загибелі розвідників морської піхоти, повідомляє фонд Повернись живим.

"Так, це була помста за побратимів. Швидко, витончено, ювелірно. І так буде з кожним, хто посміє сказати щось погане про Збройні сили України і морську піхоту. З кожним, хто посягне на життя українців. З усіма, хто прийшов на нашу землю зі зброєю у руках. Пам'яті Дениса Козьми на псевдо "Дід" та Івана Сакаля на псевдо "Волоцюга"," - пише Андрій Римарук із фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Павлополем загинув десантник Володимир Коваль

6 травня о 10:45 в обласній клінічній лікарні ім. Мечникова у Дніпрі помер 24-річний Іван Сакаль, старший сержант 137 окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗСУ. Родом із міста Турка на Львівщині.

Денис Козьма загинув 1 травня. Старший матрос 31-річний Денис Козьма – боєць 35 окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ. Мав позивний "Дід". Уродженець села Приозерне Кілійського району на Одещині. На фронті з серпня 2014-го.

Зараз ви читаєте новину «"Помста за побратимів": показали відео ліквідації командира бойовиків "Луня"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі