понеділок, 23 липня 2018 13:40

Помер молодий "кіборг" - волонтерка показала фото військового

Помер український боєць-кіборг на ім'я Роман від крововиливу в мозок.

Він брав участь в боях за Донецький аеропорт. Про смерть хлопця в Facebook повідомила волонтерка Світлана Голуб.

Автор: facebook
  Помер молодий "кіборг" Роман
Помер молодий "кіборг" Роман

"Важка контузія, отримана при захисті Донецького аеропорту, вимагала розміреного життя по годинах і постійного лікування. Але у сучасних хлопчиків, які хочуть чогось досягти в житті, зовсім інші швидкості. Мозок не витримав: крововилив", - пише вона.

За словами волонтерки, загиблий був родом з Донецька. 2014 роеу він проходив строкову службу і таким чином відправився захищати аеропорт рідного міста від бойовиків. Після важкої контузії боєць проходив лікування в харківському госпіталі.

Автор: facebook
  Помер молодий "кіборг" Роман
Помер молодий "кіборг" Роман

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 20 днів до дембеля за нез'ясованих обставин загинув військовий

Крім того, Світлана поділилася змістом розмови з матір'ю загиблого бійця: "Іннуся, як же так. Чому відразу не подзвонила?

- У мене поламався телефон, а там всі контакти. Ромка помер під Києвом, у дитячому таборі був вожатим. Йому був протипоказане повітря, збагачене озоном, ось мозок і не витримав ....

- Я йому УБД домоглася, пішла з роботи, кожен день ходила до військкомату. Він повинен був після закінчення зміни відразу лягти в госпіталь. Не встиг" ..- мама важко зітхає ", - написала Світлана Голуб.

У Мар'їнці Донецької області двоє чоловіків підірвалися на невідомому предметі у дворі приватного будинку.

Зараз ви читаєте новину «Помер молодий "кіборг" - волонтерка показала фото військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі