неділя, 18 жовтня 2020 17:41

Помер колишній полонений бойовиків Кім Дуванов

Помер колишній полонений бойовиків Кім Дуванов
Причиною смерті військового стали проблеми з серцем. Фото: Reuters

Помер український військовослужбовець Кім Дуванов, який був звільнений з полону російських бойовиків у грудні 2019 року.

Про це повідомила журналістка і волонтер Моніка Андрешевська у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За його життя боролися пів року: помер боєць, що переніс понад 20 операцій

"Полон вбиває, також тих, котрі з нього повернулись. Друзі сьогодні відійшов у вічність Кім Дуванов солдат Збройних Сил України, який повернувся з полону під час обміну полоненими в кінці 2019 року. Його серце не витримало. Мені бракує слів, не знаю що сказати. Коли ми бачилися в госпіталі після обміну полоненими, вся сім'я була дуже щаслива, що вони нарешті разом, я не можу собі уявити, що переживає у цьому моменті його дружина. Він тільки повернувся додому. Все мало бути добре...", - написала вона.

Кім Дуванов потрапив у полон у травні 2019 року, а 29 грудня того ж року повернувся на вільну територію України в рамках великого обміну.

29 грудня, перед Новим роком, відбулося звільнення утримуваних осіб з ОРДЛО. На підконтрольну Україні територію повернулось 76 утримуваних осіб. Пізніше Офіс Президента опублікував детальний список українців, які повернулися.

Зараз ви читаєте новину «Помер колишній полонений бойовиків Кім Дуванов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі