пʼятниця, 29 листопада 2019 14:27

Показали, як артилеристи вчаться знищувати ворога
13

Артилеристи навчались знищувати ворога
Фото: Операція Об’єднаних сил
Артилеристи навчались знищувати ворога
Артилеристи навчались знищувати ворога
Артилеристи навчались знищувати ворога
Артилеристи навчались знищувати ворога

У зоні проведення ООС артилерійський резерв провів навчання. Військові маневри з протидесантної оборони узбережжя Азовського моря відбувались на одному з полігонів бойової підготовки поблизу Маріуполя, повідомили на сторінці штабу ООС у Facebook.

Щільним вогнем з гаубиць "Мста-Б" та самохідних артилерійських установок 2С3 "Акація" артилерійські розрахунки знищили флагман та кораблі охорони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як українські танкісти вчаться атакувати ворога

"Під прикриттям бронетранспортерів і бойових машин піхоти, зведена рота морської піхоти зайняла оборону вздовж берегової смуги і, застосовуючи ручні гранатомети та стрілецьку зброю, не дала силам десанту висадитися на узбережжя. На виході з територіальних вод України, ворожі кораблі, що вціліли підчас обстрілу, наздогнала та знищила корабельно-катерна група Об'єднаних сил. До її складу увійшли малі броньовані артилерійські катери "Кременчук" та "Лубни" Військово-Морських Сил, а також два катери Морської охорони Маріупольського прикордонного загону", - йдеться у повідомленні.

За інформацією розвідки протягом 22 - 28 листопада 2019 року втрати окупантів РФ становлять 25 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як артилеристи вчаться знищувати ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі