вівторок, 13 квітня 2021 11:34

"Похмілля буде болісним" - п'яні окупанти підірвалися на власних мінах

"Похмілля буде болісним" - п'яні окупанти підірвалися на власних мінах
Російські окупанти підірвалися на власному мінному полі. Фото: autogear.ru

На Донбасі двоє п'яних найманців зі складу російсько-окупаційних військ підірвалися на власному мінному полі. Вони втратили кінцівки.

Інцидент трапився 12 квітня, пише оперативно-тактичне угруповання "Північ" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі - загострення: окупанти б'ють в усіх напрямках фронту. Маємо втрати

Окупанти, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вийшли на поле, яке самі ж і замінували. Звідти їх госпіталізували до лікувального закладу Єнакієвого. Це місто - на тимчасово окупованій території.

"Як стало відомо з попереднього лікарського анамнезу, "героїчні" алкомандри обернулися для окупантів утратою кількох кінцівок. Відомо, що на двох у них залишилася непарна кількість ніг. Стан здоров'я загарбників уточнюється. Але те, що похмілля буде болісним, - доведений факт! Що зарив, на тому й підірвався. Карма - вона така", - підкреслили українські військові.

Частини й підрозділи оперативно-тактичного угруповання "Північ" дотримуються режиму припинення вогню.

Опубликовано ОТУ "Північ" вівторок, 13 квітня 2021 р.

Від початку минулої доби на Донбасі бойовики 9 разів порушили режим тиші. Неподалік Шумів ворог вів вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «"Похмілля буде болісним" - п'яні окупанти підірвалися на власних мінах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі