середа, 22 листопада 2017 18:45

Плотницький звернувся до мешканців ОРЛО

 

Ситуацію окупованих територій швидко візьмуть під контроль.

Про це заявив ватажок бойовиків, які захопили частину Луганської області, Ігор Плотницький.

"Найближчим часом у цій справі буде поставлена крапка. Усі силові структури цим займаються", - каже Плотницький.

Він стверджує, що на сьогоднішній день ситуація розвивається "не дуже успішно" для організатора перевороту Ігоря Корнета.

"Це ні в кого не виходило і не вийде зараз", - зазначив Плотницький.

При цьому він визнав, що в ОРЛО відбулася спроба захоплення влади.

"Як ще можна назвати ситуацію, коли людина відсторонена судом від займаної посади, але при цьому намагається у силовий спосіб проводити якісь операції. Це і є спроба захоплення влади", - заявив ватажок бойовиків.

Він ще раз запевнив, що не залишав територію ОРЛО. У якості доказу він надав той факт, що ніхто не бачив його в черзі у пункті пропуску.

21 листопада центр Луганська оточили озброєні люди. Відбулось це після звільнення міністра "МВС" Ігоря Корнета. Ігор Плотницький заявив, що це спроба "державного перевороту". Ігор Корнет забарикадувався в будівлі "МВС" разом з колишнім "Беркутом". Сьогодні до Луганська ввели підрозділ російської приватної військової компанії. Також вчора через прикордонний пункт пропуску "Довжанський" з території РФ увійшла колона з кількох десятків Уралів з особовим складом ЗС РФ, 20 БТРів.

Зараз ви читаєте новину «Плотницький звернувся до мешканців ОРЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі