пʼятниця, 10 квітня 2020 01:55

Пішов на війну через вбитого друга. Розповіли про воїна, який загинув на Донбасі

У четвер, 9 квітня, на Луганщині під час обстрілу з боку терористів загинув боєць 93-ої окремої механізованої бригади ЗСУ Олексій Купріков з позивним "Лєший".

Олексій служив механіком-водієм і потрапив під ворожий обстріл позицій бригади. Отримав осколкові поранення, несумісні з життям, повідомляється на сторінці бригади в Facebook.

Олексій народився 13-го січня 1971 року. Жив в місті Черкаському Дніпропетровської області. На війну пішов через загибель на фронті свого друга.

У листопаді 2018 Купріков підписав контракт. Воював в Новоселівці і околицях Кримського, де і загинув.

Автор: Соцмережі
  Олексій "Лєший" Купріков
Олексій "Лєший" Купріков

"Він вирізнявся від більшості статечністю та виваженістю. Адже часто буває, що люди після "учєбки" жаліються: мене, мовляв, нічому не навчили, тому я нічого не вмію. Льоша ж навпаки, навіть якщо чогось і не знав, ґрунтовно та розсудливо намагався зрозуміти у деталях, як що працює, як краще полагодити техніку. І в нього це дуже добре виходило. Був спокійний, розважливий, зацікавлений у своїй роботі. З ним було легко служити. Дуже шкода втрачати таких людей", – кажуть побратими.

У Олексія залишилася громадянська дружина, 19-річний син, мама і рідна сестра, яка також служить в 93-й бригаді.

Опівночі 8 квітня російські окупаційні війська на Донбасі з мінометів калібру 82 мм обстріляли позиції ВСУ біля села Павлопіль.

9 квітня біля населеного пункту Орехово в результаті обстрілів терористів Л/ДНР отримали поранення двоє українських військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Пішов на війну через вбитого друга. Розповіли про воїна, який загинув на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі