понеділок, 18 листопада 2019 11:26

Під Новолуганським бойовики обстріляли українців
6

Під Новолуганським обстріляли Нацгвардійців
Фото: Фото: Анатолій Степанов
Під Новолуганським обстріляли Нацгвардійців
Під Новолуганським обстріляли Нацгвардійців
Під Новолуганським обстріляли Нацгвардійців
Під Новолуганським обстріляли Нацгвардійців

Позиції бійців Нацгвардійців під Новолуганським Донецької області знаходяться кожного дня під вогнем противника. Про те, як вони реагують на провокації бойовиків, відбивають атаки ворожих ДРГ та як укріплюють свої позиції під вогнем противника розповів на сторінці соцмережі Facebook повідомив кореспондент Радіо Свобода Анатолій Степанов.

"Туманний ранок під Новолуганськом насичений адреналіном. Ми йдемо на позицію, яку обладнують бійці Національної гвардії України. Чутно далекий вихід і офіцер, що веде нас, присідає. Повторюємо його дії. Шелест десь над ліском і там, де ми проходили хвилин п`ять тому, гримить вибух 82-ої міліметрової міни… Немає часу на вагання. Декілька десятків метрів до позиції треба долати бігом. Ось і рятівний окоп".

Командир підрозділу говорить, що в такій ситуації на передовій є одне головне правило піхотинців - хочеш жити - копай, бажано глибоко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню

"Розкотистий постріл з ПТРД і великокаліберна куля з блискавичною швидкістю пролітає десь у гілках. В окопі набагато затишніше. Можна перевести подих. Зараз буде вибух. Хлопці зариваються в землю, проводять інженерні роботи",- розповідає Анатолій.

16 листопада на Донбасі від кулі снайпера окупантів загинув Артем Соколов, 32 роки. Сержант, боєць 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ ім. князя Романа Великого.

Зараз ви читаєте новину «Під Новолуганським бойовики обстріляли українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі