вівторок, 24 листопада 2020 07:30

Перемир'я в дії: російські найманці гатили з 82-мм мінометів

Перемир'я в дії: російські найманці гатили з 82-мм мінометів
Підрозділи Об'єднаних сил, перебуваючи напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні дії противника, продовжують виконувати завдання за призначенням. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі минулої доби, 23 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці 4 рази порушили домовленості про перемир'я.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було, повідомили в штабі.

"Міномет калібру 82 міліметри російсько-окупаційні війська застосували неподалік Красногорівки. Пострілами з підствольного гранатомета та стрілецької зброї ворог провокував наших захисників в передмісті Авдіївки та двічі в районі Водяного. На вогневі провокації противника українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували",- сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ блокує обмін полоненими та відкриття КПВВ – Арестович

Від початку поточної доби, 24 листопада, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

За рік на Донбасі загинули 18 цивільних жителів, 85 - отримали поранення. Такі дані наводить ОБСЄ в своєму звіті.

Зараз ви читаєте новину «Перемир'я в дії: російські найманці гатили з 82-мм мінометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі