пʼятниця, 11 листопада 2022 12:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Партизани підпалили штаб з мобілізованими на Луганщині

Партизани підпалили штаб з мобілізованими на Луганщині
У селі Артема Щастинського району Луганської області партизани влаштували пожежу. Фото: скріншот

У селі Артема Щастинського району Луганської області партизани влаштували пожежу.

Українці підпалили штаб мобілізованих росіян. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram. Також він опублікував відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи вся Миколаївська область звільнена від росіян – Кім відповів

"Спрацьовано на відмінно. Партизани влаштували пожежу в штабі мобілізованих. Російські хлопчики "обдзюрилися" перед одним нашим патріотом. У нас героїчні люди! А цей парубок – взагалі супергерой", – написав Гайдай.

10 листопада підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Новоселівське, М'ясожарівка, Макіївка і Білогорівка Луганської області, за даними українського Генштабу.

На заході Луганської області ЗСУ продовжують вести контрнаступ на лінії Сватове ‒ Кремінна. Воїни просунулися на 2 км у невстановленому районі Луганської області. Українці продовжують обстрілювати основні шляхи постачання РФ, повідомили американські військові аналітики 11 листопада.

Українські захисники на 31 жовтня звільнили дев'ять населених пунктів у Луганській області, повідомив Сергій Гайдай.

На Луганщині зараз є дві найважчі ділянки: Кремінський і Сватівський напрямки, розповів Гайдай. За його словами, кількість ворожих обстрілів за добу сягає сотень. Щодня росіяни до 10 разів намагаються прорвати оборону ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Партизани підпалили штаб з мобілізованими на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі