четвер, 16 лютого 2017 16:46

"Пам'ятайте, якою ціною ви завтра підете у кафе та клуби" - стало відоме ім'я загиблого бійця
12

Сьогодні вночі під Волновахою загинув запорізький військовий Леонід Сазонов. Він служив у складі 37-го окремого мотопіхотного батальйону. Його називали "Борода".

Боєць народився у Запоріжжі 28 березня 1990 року. На своїй сторінці "ВКонтактє" він залишив пост: "Дівчатка та хлопчики! Пам'ятайте, якою ціною ви завтра підете у кафе та клуби". Так він підписав фото загиблого на Світлодарській дузі бійця, вкритого червоно-чорним прапором.

 

"Перебендя і разбишака. Він з усіх своїх сил опирався всьому ідіотизму, в якому повільно тоне наша армія. "Борода" прийшов воювати. Вдень, вночі, в спеку і проливний дощ. Льоньку Сазонова не змогла зламати війна. Там, де багато хто робив крок назад, цей хлопець біг уперед. Він відмахувався від смерті, як від настирливої мухи. У старої не вийшло взяти його в лоб, тоді вона зайшла з флангу", - так у Facefook про свого побратима згадує Алекс Петров.

 

"Ми познайомились 7 квітня 2014 року. На площі перед Запорізькою ОДА піаніст давав концерт, а молодий хлопець у балаклаві перевертав йому сторінки нотного зошита", - пригадує у Facefook подруга "Бороди" Саша Глазунова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наш снайпер убив бойовика з Росії

 

"Він для мене завжди був прикладом, людина, яка ніби ніколи не буває сумна, він завжди підбадьорював мене, хоч був на війні, а я тут. Хочу, щоб люди згадали його добрим словом", - каже Христина Михайловська. Дівчина волонтер. Познайомилась з бійцем на війні.

 

В обласному військкоматі факт смерті військовослужбовця офіційно не підтвердили.

Розвідники ЗСУ, зниклі в Луганській області під час виконання бойового завдання, загинули. Про це пише сепаратистський сайт "Луганськ 1" з посиланням на джерело з 6-го полку ім. Матвія Платова "народної міліції" самопроголошеної ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «"Пам'ятайте, якою ціною ви завтра підете у кафе та клуби" - стало відоме ім'я загиблого бійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі